Skivsläpp från Jazzman Records

 
Det är mycket intressant som släpps just nu och speciellt från Jazzman Records. Bland dessa finns den nyligen släppta samlingskivan med det bästa från den norska kristna jazz psych folk gruppen That's Why. Det är kanske deras mest intressanta skivsläpp sedan återutgåvan av Lloyd Miller. Gillar man den här skivan lär man också gilla samlingskivan Lukk Opp Kirkens Dorer som är fylld med norsk kristen musik. That's Why är dock något som verkligen står ut från mängden.



Spiritual Jazz är en serie från Jazzman Records som pågått ett tag nu. Vet inte hur svårt det är att få tag på de två tidigare skivorna i serien men de lär finnas i vissa vinyl affärer. Jag tycker i alla fall att volym 3 är den bästa i denna serien. Den berör liksom den tidigare europa men innehåller lite mer intressanta låtar av lite mer intressanta jazzmusiker.



Lägger upp några låtar från skivorna från Jazzmans soundcloud. Fördelen med jazzman records är att de lägger upp mycket av det de kommer släppa på soundcloud. De första är från That's Why skivan, har tagit ut de bästa låtarna av skivan. De två andra är Spiritual Jazz vol 3.

 
 

Fair Isle tröja

 
 


Har köpt en Fair Isle tröja från Tweed Country Sports. Har tre stycken nu men det här måste vara den snyggaste jag har just nu. Kommer leta efter fler snygga tröjor när jag åker till Chicago och New York. Det lär finnas en hel del där antar jag.
 
 

Hide And Go Seek har varit med i tidningen

 
Har varit med i Toatally Stockholm där jag talat om min klubb och modkulturen. Är faktiskt väldigt gald att jag fått vara med i en tidning för det har jag aldrig varit tidigare. Känns också kul att man uppmärksammar stockholms modkultur även fast den är liten och kanske inte lika tuff som andra länders.

Man kan läsa tidningen på deras hemsida!

Börjar om ännu en gång

Känner att jag har behovet av en blogg just nu så jag börjar om ännu en gång!

RSS 2.0